Sivuvirrat

Rasvakaivoliete

Sivuvirran määrä 250 tonnia/vuosi
Sivuvirtaa syntyy jatkuvasti

Vesipitoisuus n. 20 %

Landeli Group Oy Huittisten tuotantolaitos

Takkulantie 11, 32700 Huittinen
www.landeli.fi

Härkäpavun kuorijae

Sivuvirran määrä 150 tonnia/vuosi
Sivuvirtaa syntyy jatkuvasti

Härkäpavun kuorijae, sisältää myös hienoainesta.

Suomen Viljava

Siilokatu 3, 32830 Riste
0449016801
timo.kahilakoski@suomenviljava.fi
www.suomenviljava.fi

Härkäpapujauho ST50

Sivuvirran määrä 300 tonnia/vuosi
Sivuvirtaa syntyy jatkuvasti

Gluteeniton kellertävä jauho, jonka tärkkipitoisuus on noin 50% ja proteiinipitoisuus noin 20%. 

Suursäkeissä tai irtona. 

Suomen Viljava

Siilokatu 3, 32830 Riste
0449016801
timo.kahilakoski@suomenviljava.fi
www.suomenviljava.fi

Tomaatin ja kurkun lehdet sekä jätesalaatti

Sivuvirran määrä 25 tonnia/vuosi
Sivuvirtaa syntyy jatkuvasti

Biomassa melko vesipitoista, sisältää myös jonkin verran kasvuturvetta.

Härkälän Puutarha Oy

Linjatie 451, 27730 Tuiskula
harkalan.puutarha@co.inet.fi
www.harkalanpuutarha.fi

Kuivatut yrtit

Sivuvirran määrä 1234 tonnia/vuosi
Sivuvirtaa syntyy kausittain kerran vuodessa

Kuivattuja nokkosen ja tillin varsia ja lehtien ylijäämää. 

Soveltuvat esimerkiksi liemien, keittojen yms. valmistukseen. 

Nordic Herbs Oy

Satarantie 8, 27500 Eura
050 325 6796
karo@nordicherbs.com
www.nordicherbs.com

Kasvualusta (turve, kivivilla, multa)

Sivuvirran määrä 2200 tonnia/vuosi
Sivuvirtaa syntyy kausittain useamman kerran vuodessa

Kasvualusta on koostumukseltaan pääosin turve-sammalta. Pieni osa on kookos-perliitti kasvualustaa. Kasvualustaa vapautuu vuosittain heinäkuun alusta syyskuun loppupuolelle asti. 

Mattilan Marjatila oy

Karhiniementie 353, 32710 Huittinen
0407552850
info@mattilanmarjatila.fi
www.mattilanmarjatila.fi

Tilaa ilmoitus sähköpostiisi

Lähetämme tiedon uudesta sivuvirrasta sähköpostiisi. Valitse sinua kiinnostavat sivuvirrat ja syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeelle niin saat jatkossa ilmoituksen heti, kun uusia sivuvirtoja ilmoitetaan sivustolle.